Året som gick.....

Jag har många gånger funderat över året 2009 och tänkt att det nog inte har hänt så mycket under det här året. Hur har det då egentligen varit? Vad har hänt och vad har jag gjort?

Jag gör en resumé nu eftersom vi är inne på sluttampen och tiden förmodligen kommer att bli knapp för att göra detta under de kommande veckorna.

Januari: Året inleddes med en fast anställning på mitt drömjobb.
Februari: En fantastisk skridskosäsong tog sin början och jag ägnade många helger åt detta underbara nöje. Ingela var min trogna följeslagare och vi upplevde många roliga timmar på isen runt om i hela Dalarna.

Mars: Sälenresa med tjejerna. Var en toppenhelg för många, en början på kaos för andra!
April: Våren kom till Sverige och den bjöd på vackert väder, kommer ihåg påsken som en mysig helg. Jag, Anna och Sofie tog en relativt spontan tur över dagen till Stockholm, fikade, flanerade och hade det bra.
 
Maj: Kommer faktiskt inte ihåg så där jättemycket av maj månad men jag och Anna åkte mycket bil vilket alltid kommer att vara ett kärt minne för mig. vi upptäckte en ny liten oas utanför Hedemora och åt många sallader på denna fantastiska plats som ni kan se här nedan.

Juni: Vi var till Stockholm ännu en gång men denna gång för att prova kroglivet vilket inte alls var så dumt. Vi hade en toppenhelg i Sofies pappas lilla lägenhet. Juni avslutades med midsommar i Göteborg vilket var en regnig tillställning. Men vi fick sill, nubbe och underbart sällskap av människor som alltid förgyller min tillvaro när vi lyckas ses någon gång per år.
 
Juli: Inleddes med Husbyfesten......tänker inte säga mer om den, och avslutades med Göteborg, igen! Denna gång med andra människor i en hyrd lägenhet på Linnégatan. En toppenhelg för vissa ;)
Augusti: Började med flytt till Falun, ett bra beslut som jag inte ångrar även om jag kan sakna att ha mina kära 5 minuter bort. Månaden fortsatte sedan med semester och Spanien. Spanien var super, en riktig hälsovecka faktiskt med milslånga promenader, god mat, gott dricka och framför allt en vinst i en hel hög med nya vänner :)

September: Otroligt dåligt med minne från September men en återtripp till Stockholm vet jag att det blev. Lisa sprang Lidingöloppet och vi hejade troget på och blev trötta av att bara titta på alla dessa hurtbullar. Men hon var fantastisk och jag kände mig varm och glad i hela kroppen när hon passerade mållinjen på en helt otrolig tid. Sofie och Ingela kanske inte ser jätte engagerade ut när det gäller att heja fram Lisa men det var dom :)
 

Oktober:  Bjöd på många supermysiga mysfredagar, jobbfest hos vår chef i hans mysiga stuga och Marias återkomst till kroglivet efter en "skaffabarnpaus" :)
November: Mörkret lägger sig över oss och det är hög tid att stänga in sig med tända ljus och fler myskvällar. Det här var månaden som bjöd på middagar med vin och god mat.

December: Ja och här är vi nu och efter att ha gått igenom detta år så måste jag erkänna att det inte har varit så händelselöst i alla fall. Jag har det mesta man kan önska sig och upplever väldigt mycket med mina älskade vänner. Naturligtvis har året också innefattat endel tråkigheter men jag inser ändå att det roliga överträffar det tråkiga så jag summerar det som ett bra och händelserikt år. Tack allihopa för att ni finns och förgyller mina dagar, månader och år :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0